Hirdetés

kutyaiskola.lap.hu / Csongrád megye

Csongrád megye

kutyaiskola

Iskolánk azért alakult, hogy segítse a gazdákat abban, hogy olyan életmódot alakíthassanak ki, ahol a kutyájuk megőrizheti egészségét és kiegyensúlyozott, teljes életet élhet. Az oktatás a "Tükör módszer" felhasználásával történik, melynek segítségével lépésről lépésre egyszerűvé és átláthatóvá igyekszünk tenni az ember és a kutya viszonyát a farkasfalka szabályainak felhasználásával.

Kutyaiskolánk 2006 óta működik, kezdetben a Kiserdő soron, de 2011 júniusától a jelenlegi helyén. Először csak néhány kutyás barát jött össze, hogy megosszuk egymással tapasztalatainkat, és észrevételeinkkel segítsük egymás munkáját. Láttuk más kutyás csapatok munkáját és szerettünk volna összehozni Hódmezővásárhelyen is egy hasonló színvonalú kutyaiskolát. Folyamatos, őszinte és segítőkész munkán

Kutyakiképzés az ovódától a munkavizsgáig

Klubunk hivatalos iskolája a Köröstorki Ebtanoda!A Köröstorki Ebtanoda azzal a céllal jött létre, hogy minden gazdinak, kutyatartónak, hobby és sport kutyásnak lehetőségeket adjon. Szeretnénk széleskörű szolgáltatást nyújtani, hogy minden gazda és kutyája megtalálja a számára legmegfelelőbb képzési módot és szabadidős hobbyt, vagy sport tevékenységet.Fajtától függetlenül biztosítjuk a lehetőséget!

Hirdetés

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Csongrád megye
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés